Mikkel Klint Thorius

Book Mikkel Klint Thorius hos MusikEvent – en stand-up komiker, der er født til at optræde!

Mikkel Klint Thorius kan med charme, kæmpe smil og masser af overskud indtage enhver scene og leverer altid et fantastisk show – hver gang. Hans materiale spænder bredt – fra hans eget røde hår over danskhed til overvågning – men resultatet er altid det samme: han opnår altid et stormende latteranfald fra publikum.

Mikkel Klint Thorius´s materiale spænder bredt. Han er ofte meget navlepillende og snakker om sit eget røde hår og/eller sin oplevelse af at begynde at træne. Men Mikkel elsker også at tage udgangspunkt i det danske samfund og sin generation. Det gør han, når han snakker om overvågning, politikernes måde at tale ned til os på og hvordan han og hans Mokai-drikkende generation på et tidspunkt skal overtage landet.

Mikkel Klint Thorius startede karrieren med DM i stand-up 2013, Testkaninerne på TV2 Zulu, Nørgaards Netfix på TV2 Zulu og som vært for “Zulu Comedy Galla – Rød Løber 2015”.

I 2016 drog han på ’Comedy Zoo on Tour’ sammen med Martin Nørgaard og Morten Wichmann, og både i 2016 og 2017 medvirkede han i ’Comedy Aid’.

2017 var samtidig året, hvor Mikkel Klint Thorius både vandt ’Comedy Fight Club og blev nomineret til Talentprisen ved ’Zulu Comedy Galla’ 2017.

Derfor var han nu klar og lavede i slutningen af 2017 sit første one-man show, ’Hvid Skyld’ – om privilegiet ved at være hvid, at være en ung mand i Danmark, politisk korrekthed, skønhedsidealer og meget mere. Showet blev i januar 2018 tilgængeligt på Netflix.

I foråret 2018 tog Mikkel Klint Thorius igen på ’Comedy Zoo on Tour’, denne gang sammen med Ane Høgsberg og Jonas Mogensen.

Mikkel Klint Thorius er en af den nye generation af super dygtige komikere, som vi kommer til at høre meget mere til. En sikker publikums succes.

Mikkel Klink Thorius booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Mikkel Klint Thorius

Stand-Up komiker

2 + 3 =

Optræden: 1 X 30 min.

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Mikkel Klint Thorius pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen