Mr. Jack & The Daniels

Book Mr. Jack & The Daniels hos MusikEvent – et af landets ældre countryorkestre.

Stadig i dag er en koncertoplevelse med countryorkestret en fornøjelse, hvor der løbende sker fornyelse af repertoiret og nye friske musikalske kræfter blandt bandmedlemmerne.

Mr. Jack & The Daniels har dags dato udgivet hele syv fuldlængde albums med både egne og andre country musik artister. Gennem årene har orkestret leveret god musik til koncert i både Danmark og udlandet siden 1990.

For nogle år siden fik orkestret nyt medlem i form af sangerinde, Henriette Andesen, som mange kender fra sin deltagelse i X-Factor 2010, hvor hun optrådte med countrygruppen, Fireflies, som blev nummer 4 i TV-konkurrencen. Sangerinden har en flot og lys vokal, som stemmer godt overens med countrymusikken. Dertil fremfører hun til Mr. Jack & The Daniels-koncerten mange flotte duetter med Lars Clausen, som er orkestrets mandlige sanger.

Mr. Jack & The Daniels engageres til mange forskellige koncertkonstellationer – alt lige fra countrymusik events og koncerter, private fester til større byfester og halbal. For orkestret er ambitionen altid, at publikum får en god og underholdende oplevelse, som giver lyst til en country svingom på dansegulvet.

Til koncerterne bringer Mr. Jack & The Daniels selvfølgelig altid det helt rigtig udstyr og en dygtig lydmand.

Mr. Jack & The Daniels booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Mr. Jack & The Daniels

Kunstner

14 + 6 =

Optræden: 4 x 45 min

Antal optrædne: 5

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Mr. Jack & The Daniels pressefoto her

Kontakt MusikEvent på 70 217 317

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen