Finn Nørbygaard

– som du aldrig har set Finn Nørbygaard før!

Finn Nørbygaard er uden tvivl en af landets mest kendte og anerkendte entertainere og komikere. Finn Nørbygaard har i mange år været en af de aller stærkeste kræfter på underholdsningsscenen i Danmark. Dette viste Finn Nørbygaard senest på den længe ventede tour med Jette Torp – Musik og Fis 2. Finn Nørbygaard har for længst taget sine slag og rejst sig med en stærk og fornyet kraft, som han stadig er kampklar til at dele med resten af landet. Book Finn Nørbygaard hos MusikEvent.

I Finn Nørbygaards nye show – Finn, på nye eventyr – får du som publikum en perfekt blanding af galskab, humor og musik og ikke mindst høj grad af selvironi og ærlighed, som de to vigtigste ingredienser!

Finn Nørbygaard er en entertainer med stor erfaring. Du har set Finn Nørbygaard på landevejen, i tv og lyttet til ham i radioen igen, igen og igen. Du har set Finn Nørbygaard i rollen som den naive jyde, den københavnske chauffør, den dansende Esther, som bondemanden og sådan kan man blive ved længe. Finn Nørbygaard har sammen med sin trofaste kompagnon Jacob Haugaard skabt underholdning, som Ja’dak & Skvas.

Men denne Finn Nørbygaard opsætning er spritny. Finn Nørbygaard vil nemlig gå på de skrå brædder ganske alene – kun med assistance af sin trofaste kapelmester, Kristian Borregaard. Kristian Borregaard og Finn Nørbygaards årelange tætte samarbejde gør deres sammenspil unikt. De forstår at presse hinanden til den yderste grænse. Finn Nørbygaard har en unik fingerspidsfornemmelse og hans fantastiske vokal og forkærligheden til at optræde skaber en fantastisk stemning. En aften i selskab med Finn Nørbygaard er uden tvivl en oplevelse værd!

Disse to herrer, Finn Nørbygaard og Kristian Borregaard, vil uden tvivl kunne fylde en hver musik- og underholdsningssal med glæde og stof til eftertanke. En speciel aften med Finn Nørbygård, som komiker eller entertainer, er en aften, hvor underholdning, komik, sang og skuespil ganske vist går op i en højere enhed. Alt dette naturligvis sammenkoblet af Finn Nørbygaards finurlige charme.

Som Finn Nørbygaard også selv siger det: Det bliver Finn – med det hele!

Finn Nørbygaard booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Finn Nørbygaard

Kunstner

13 + 14 =

Optræden: 1 x 40 min

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Finn Nørbygaard pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen