Bertel Abildgaard aka Guitar Kaj

Bertel Abildgaard – Guitarkaj leverer et stærkt soloshow, der er helt i topklasse. Et show, som i en årrække, har begejstret både foreninger og firmaer. Book Bertel Abildgaard hos MusikEvent.

Skal du have fest? Bertel Abildgaard – Guitarkaj!
Skal du have underholdning? Bertel Abildgaard – Guitarkaj!
Skal du have musik og komik? Bertel Abildgaard – Guitarkaj!
Skal du have noget at grine af? Bertel Abildgaard – Guitarkaj!
Skal du have noget specielt, målrettet til jeres festaften? Så er det Bertel Abildgaard – Guitarkaj!

Bertel Abildgaard – Guitarkaj showet består af stand-up, komik og musik. Derudover parodier, vittigheder – alt sammen på dansk sammensat til festligheden.

Med Bertel Abildgaard – Guitarkaj er der dømt underholdning for alle, hvor du, jeg og tante Olga kan være med på at skråle med og ikke mindst skrige af grin.

Der er fuld fart over feltet, når Bertel Abildgaard – Guitarkaj fyrer op for en gang musik underholdning til fest – hvor han, på sin helt egen charmerende facon, bevæger sig rundt i et musikalsk univers med alt lige fra Jodle Birge til Beatles, parodier fra Poul Thomsen til Bamse & Kylling. Bertel Abildgaard – Guitarkaj målretter gerne sit show efter en samtale med arrangøren.

Bertel Abildgaard- Guitarkaj har i årevis optrådt til fester og gør rigtig meget ud af at være godt forberedt til alle events. Der er dømt magi i luften hver eneste gang han optræder og publikum skal føle, at netop dette show er strikket sammen til dem. Som Bertel Abildgaard – Guitarkaj selv siger, er det jo vigtig, at skabe et festligt show, så alle for en uforglemmelig musikalsk underholdnings oplevelse. Der er jo som regel kun denne ene gang til at fejre begivenheden!

Bertel Abildgaard – Guitarkaj booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

 

Book Bertel Abildgaard

Kunstner

3 + 6 =

Optræden: 1 x 40 min

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Bertel Abildgaard pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen