Mobildiskotek og DJ

Mobildiskotek og DJ til festen…

MusikEvent tilbyder i denne kategori forskellige mobildiskotekter og DJ’s, som spiller til alle typer arrangementer – lige fra private arrangementer, til firma- og foreningsarrangementer og ligeledes som solist indslag ved forskellige typer arrangementer. Lej en DJ hos MusikEvent og du er sikker på, at få en DJ til festen i topklasse.

Det kan eksempelvis være en DJ til bryllup, halbal, firmafest og meget mere.

Klik ind på de enkelte diskoteker og DJ’s og få en mere udførlig beskrivelse af de forskellige navne. MusikEvent er naturligvis altid klar med yderligere oplysninger om ledige datoer, priser og andre praktiske oplysninger vedr. selve afviklingen af dit arrangement.

MusikEvent giver gerne uforpligtende tilbud på det mobildiskotek eller DJ til festen, som passer ind i arrangementets rammer og til dit budget.

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen